22 шик капути за непогрешлив стил: Зимски комбинации на Меланија Трамп кои го воодушевија модниот свет

фотографии: PROFIMEDIA

Иако останува уште малку време во кое таа ќе ја носи титулата прва дама, Меланија Трамп сигурно ќе го задржи епитетот на една од најстилизираните дами и во иднина. 

Во текот на зимата, сопругата на Доналд Трамп ја гледаме во некои од  најелегантните капути кои веднаш сакаме да ги имаме.

Погледнете ја галеријата со некои од нејзините најблескави изданија во зимски капути: