„4x15“ е рецепт за совршени нозе: Спасете се од вишокот наслаги на бутовите, резултатот ќе ве изненади (ВИДЕО)

Ако се борите со наслаги на внатрешната страна на бутовите, многу добро знаете дека вистинскиот предизвик е да се ослободите од нив

Потребно е многу трпение и упорност за резултатите да бидат видливи, а ние најдовме вежби кои најефективно делуваат на овој дел од телото.

Треба да одвоите 15 минути дневно и за рекордно време ќе имате послаби и затегнати нозе. Се препорачува овие вежби да се повторуваат најмалку 4 пати неделно.

Не ви треба ништо од опрема. Само малку добра волја и малку простор.

Еве како изгледа тренингот: