6 женски имиња кои привлекуваат богатство: Родителите им обезбедиле среќа за цел живот

Биоенергетските професионалци, велат дека името, благодарејќи на својата енергија, може да влијае врз судбината на оној кој го поседува.

Според нив имињата Ана, Викторија и Марина- се имиња кои привлекуваат богатство и благосостојба.

Жените кои го носат името Ана имаат повеќе сила од другите, тие се внимателни и упорни.

Викторија, всушност како што го носи значењето и самото име, е победник. Способноста да ја анализира ситуацијата и да убедува, ѝ помага да ги оствари своите цели.

Марина се смета за природен водич. Не се плаши од големиот тим- со него одлично се носи. Стилот на управување на Марина е оној вистинскиот.

Постои уште една група женски имиња, кои привлекуваат богати мажи во својот живот. Тука спаѓаат Анастасија, Злата и Софија.

Анастасија е секогаш жена која не цели кон богатство, но сепак стапува во брак со успешен и имотен маж. Судбината ѝ е наклонета и секогаш живее добро.

Името Злата привлекува пари како магнет. Жените со ова име се секогаш успешни кога станува збор за финансии.

Името Софија го краси животната мудрост. Судбината им е наклонета на сите жени кои го носат ова име. Соофија мудро ќе избере личност која е стабилна, па секогаш ќе има добар прилив на пари во домот, додека и таа самата ќе работи за богаството да се одржи и прошири.

Родителите не се ни свесни, дека ова име има најтажно значење.