Ако сите љубат, земјава би била рај: Сопругот на Северина, по шпекулациите за разводот

Веќе некое време се шпекулира дека бракот на Северина и Игор Којиќ е во криза.

Додека некои пишуваат дека дури поднеле барање за развод, синот на Драган Којиќ-Кеба, сподели своја фотографија и напиша приказна за љубовта на социјалните мрежи.

 „Кога сите би љубеле, земјава би била рај. Но, кога сите би се држеле до она што е малку помалку од љубовта - бидејќи, љубовта е врска на совршенството - кога би се држеле макар до принципот „што сакате за себе, тоа го правите на другите; што не сакате за себе, тоа не го правете на другите“, тогаш земјата, доколку не би станала рај, би била блиску до рајот– Патријарх Павле“ напиша Игор.

View this post on Instagram

Workout summary: ,,Kada bi se svi držali ljubavi, ova zemlja bi bila raj. Ali kad bi se svi držali bar onog što je malo manje od ljubavi – jer, ljubav je veza savršenstva – kada bi se makar držali principa „što želite sebi, to činite drugima; što ne želite sebi, to ne činite drugima“, onda bi zemlja, ako ne bi postala baš raj, bila blizu raja." Patrijarh Pavle

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on


Фото: Милош Надазин, Петар Ѓорѓевиќ „Стори.рс“