Бела Месечина во Бик носи среќа од 15 ноември до 16 јуни 2024: Три хороскопски знаци ќе бидат најуспешни

Белата Месечина, која е во Овен од април оваа година, се сели во Бик и таму ќе остане седум месеци.

Ова го означува почетокот на ерата на просперитет и светлина, бидејќи го означува и крајот на владеењето на Црната Месечина. Со доаѓањето на Белата Месечина, како што кажува нејзиното име, влегуваме во владеењето на светлината, просперитетот и успехот.

Проблемите поврзани со претходната сезона полека ќе исчезнат, а фокусот ќе биде ставен на финансиите кои од средината на овој месец ќе почнат да се менуваат на подобро. Имено, оваа виртуелна точка (Белата месечина) е поврзана со односот меѓу Месечината и Земјата и претставува област на најразвиена комуникација меѓу нив, додека Земјата прима и најмногу светлина од Месечината. Затоа, не е чудно што астрологијата нè упатува на промените и патеките пред нас и не води кон она што ни треба. Знакот Бик ни овозможува да станеме свесни за сопственото упориште. Тоа не насочува кон вистинскиот избор, кој ќе биде основа за нашето понатамошно дејствување и движење. Речиси можете да го почувствувате тоа лидерство, тоа ни дава чувство на стабилност и заштита. Сепак, не треба да се ограничувате само на тоа или само да му се препуштате. Мора да почнеме да ги создаваме и отвораме патиштата кои сега ни се појасни.

Периодот на Белата Месечина ќе има најголемо влијание на 3-те знаци на хороскопот од 15 ноември 2023 година.

ОВЕН

Белата месечина помага во животните борби. Ова му дава на активниот Овен многу можности да ја преземе контролата и да преземе акција. Луѓето ќе бараат насоки и мислење од овој знак, а тоа силно ќе се одрази во деловната сфера на животот. Понекогаш ќе почувствувате притисок и знак дека треба да се борите за нешто, но ќе бидете целосно сигурни во своите способности и цврсто ќе верувате во реализација на она што сте го замислиле. До 16 јуни 2024 година, паричните добивки сè уште нема да изгледаат остварливи, но упорните Овни, по тој период ги очекуваaт фантастични случувања и новости.


Следна страна