Берба на сливи во Преспа: Вистинско доживување за најмалите (ГАЛЕРИЈА)

Децата од приватните градинки „Светот на Колорес“ имаа ден за паметење во преубавата Преспа

Имено тие беа на берба на сливи во „Prespa Spirit of Prespa“ каде секое детенце умешно си ја наполни својата торба со вкусни и здрави сливи.

До овоштарникот вистинска забава беше возењето на трактор, а посебно уживање беше јадењето традиционална пита и пиењето сокче од набраните сливи.

Ееееее тоа е вистинско детство , браво за тимот на „Светот на Колорес“.