Бидете во тренд: Овие бои на коса ќе биде хит во 2020

Новата година е за нови промени, но на косата!

Новата година, но и новата деценија е пред врата. Иако на крајот на годината сакаме да се потсетиме како ни помина изминатата година, секогаш е некако уште поубаво да се насочиме кон она што не очекува. Кога станува збор за советите за убавина, една од работите за која најмногу се зборува секако се трендовите кои ќе владеат во годината пред нас, а темата која го „краде“ вниманието е секако онаа за бојата на косата. Доколку новата боја на косата е една од работите кои ги посакувате во новата година, во продолжение ти ги презентираме трите бои кои ќе владеат во 2020 година.

Трендовите погледнете ги на Хаштаг