Бисерка откри огромна тајна: Дражен Петровиќ бил во врска со сплитската дива

Семејството на кошаркарската легенда Дражен Петровиќ деновиве славеше двоен јубилеј - Јоле и Бисерка Петровиќ прославија 60 години од нивниот брак, а нивниот постар син Александар го славеше 60-от роденден.

Зборувајќи за трагичната смрт на Дражен, Бисерка Петровиќ ги изненади сите присутни откривајќи тајна за неговиот љубовен живот.

Со која позната дама Дражен бил во врска дознајте на МАШКИ МАГАЗИН