Бојата на очите открива каков партнер ви одговара: Мистериозен или страствен?

Некои истражувања тврдат дека вашата боја на очи може да открие кој партнер ќе ви одговара.

Црни очи

Црните или екстремно темните очи се многу ретки. Тие даваат впечаток на мистерија, и овој вид на партнер најдобро им одговара. Човек со црни очи мора да има малку мистериозен партнер, кој ќе го изненадува секој ден.

Кафеави очи

Кафени очи имаат најголем број на луѓе. Тие се оптимисти, креативни и се познати по својата посветеност. Одговорен партнер е најсоодветен за нив, кој ќе ги сака со иста мерка.

Сини очи

Сините очи се интригирачки и впечатливи. Луѓето со сини очи се сензуални, разновидни и многу атрактивни. Луѓето со сини очи треба да бараат партнер кој е толку страстен како што се и тие.

Зелени очи

Зелената боја на окото ја симболизира природата, така што луѓето со оваа боја на очите на мешавина од еманципирани и инстинктивни. Овие луѓе се во постојан расцеп меѓу емоциите и суровата страст. Тие секогаш избираат интересен партнер кој ќе ги разниша во секое поле!