Часовник на неделата: Calvin Klein- Chain за стилска елеганција

Стилска елеганција со часовникот во кој ќе се заљубите на прв поглед. Нежен, со бело ремче Calvin Klein- Chain е часовник за секоја дама.

*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во продавниците на Божиновски, или он лајн на нивната веб страна.


*ПР објава