Чуда ќе им се случат на два знака во септември

СТРЕЛЕЦ                                                                

За вас следува период како во изреката: Внимавај што ќе посакаш, можно е да ти се оствари. Ако во многу ситуации во август мислевте дека ништо не ви оди ид рака, на почетокот од септември ѕвездите ви се наклонети. Ќе ви тргне на повеќе полиња. Бидете тактични и трпеливи кон околината.                                                                                                                                                 

ЛАВ 

Ако до сега не верувавте во чуда, во септември ќе почнете да верувате. Од она од што сте се отажале, ќе почнете силно да се надевате дека ќе ви се исполни. И сосема со право. Размислувајте со отворен ум и работите ќе се свртат на ваша страна.