Црвенокоса убавица: Погледнете како изгледа Ноне Неделковска

По долгото отсуство од Македонија, една од најпрепознатлвите наши јавни личности, Ноне Неделковска сега е во родниот Велес и ужива во есенските денови. Убава како секогаш, моментално има изразено црвена коса која одлично ѝ прилега во согласност со есенското време.

Фото: Фб. прифил на Ноне Неделковска