Дали живее бајка со синот на Аркан: Еве како Вељко живее со мајката на неговите 3 деца, едно му замерува...

Малкумина знаат што се случува зад затворените врати на семејниот дом

Вељко Ражнатовиќ со години ужива во бракот со Богдана Ражнатовиќ, а неодамна добија и трет син.

Може да се каже дека сопружниците го живеат животот како од бајка, дека се надополнуваат и дека не си противречат и не држат лутина еден на друг. Барем така изгледа...

Со оглед на тоа дека наследникот на Аркан и Цеца во последно време е многу послободен во односите со неговите следбеници на Инстаграм, неговите духовити објави оставаат впечаток како всушност живеат тој и мајката на неговите три деца.

Неодамна сподели анимација од филм за антички Рим.

Главни актери се гладијаторот и неговата сопруга покрај кои стои синот, а над тоа пишува:

- Пак одиш во таа твоја теретана, некогаш можеш да чуваш дете.

Ражнатовиќ како дел од објавата ја означи сопругата и стави насмевка, а што друго да мислат неговите обожаватели освен дека темата на разговор од анимацијата е тема со која се занимаваат тој и Богдана во нивниот дом.

Миленикот на Цеца се труди да биде татко за пример, што го покажуваат видеата кои ги објавува со наследниците, а во исто време е свесен дека треба повеќе да биде околу нив сега кога татковската фигура им е од пресудна важност.

Неволјите во бракот на Богдана и Вељко Ражнатовиќ очигледно не се страшни и само придонесуваат за динамиката на врската. Тоа е она што го гледаме, другото ако не чини, сигурно српските медиуми со брзи на светлината ќе го објават.

Еспресо

Фото: Instagram