Датумот на раѓање открива што сте биле во минатиот живот: Табела открива дали сте биле цар или слуга

Датумот на раѓање е многу повеќе од датумот кога го славиме нашиот роденден. Тоа е ден кој во голема мера ја одредува нашата иднина, но и нашето минато.

Ви претставуваме интересно толкување на датумот на нашето раѓање. Проверете сами што сте можеле да бидете во минатиот живот според датумот на раѓање.

Од 14 до 28 јули, од 23 до 27 септември, од 3 до 17 октомври

Во минатиот живот бевте духовен учител со големо срце. Ги воодушевувавте луѓето со својот шарм и интелигенција. Имавте големо влијание врз сите.

Секогаш сте биле на страната на слабите. Вистински водач и учител на луѓето, речиси месија. Ве следеа насекаде. Денес не ја сакате осаменоста и им помагате на луѓето кои имаат потреба. Не сте многу друштвена личност, на моменти сте дури и ексцентрични.

Во овој живот многу добро знаете што сакате и како да го постигнете тоа. Во љубовта делувате од умот и логиката, а не од срцето.

Од 22 до 31 јануари, од 8 до 22 септември

Бевте патувачки уметник во минатиот живот. Бевте личност со многу жива фантазија, имавте талент да ги забавувате луѓето. Секогаш бевте во центарот на вниманието. Сте имале многу љубовници.

Во овој живот сте чувствителни, но не ги покажувате лесно вашите чувства. Сè уште ве привлекува авантурата, но сега сте врзани за едно место и една личност. Имате остар и продорен ум во овој живот и нема проблем што не можете да го решите.

Од 29 јули до 11 август, од 30 октомври до 7 ноември

Во минатиот живот бевте истакнат бранител на правдата. Вашата моќ беше такт и ладнокрвност. Добро планиравте и паметно ги избравте вашите цели. Освен тоа, бевте добар говорник и писател.

Во овој живот вие сте многу чесна и директна личност и презирате секаква форма на насилство. Сакате хуманитарни активности и помагање на болни и изнемоштени.

Сепак, често ви недостасува самодоверба и понекогаш ги потценувате своите способности. Вие сте многу чувствителна личност во љубовта, се посветувате на љубовта со целото свое битие.

Од 8 до 21 јануари, од 1 до 11 февруари

Бевте милостив разбојник во минатиот живот. Родени сте во сиромашно семејство и поради тоа рано сфативте дека светот е поделен на богати и сиромашни. Вашето старо мото - „Земи од богатите и давај на сиромашните“.

И денес сте идеалист, но повнимателен од порано. Прво добро ќе размислите, па дури потоа ќе реагирате. Срцето го отворате само за оние пријатели кои докажале дека го заслужуваат тоа. Премногу барате во љубовта и сонувате да ја доживеете со тело и душа.

Од 1 до 10 март, од 27 ноември до 18 декември

Бевте император во минатиот живот. Имавте горда и амбициозна личност и голема интелигенција. Дури и стигнавте до царскиот трон, станавте владетел на голема империја. Вие владеевте строго и дисциплинирано.

Во овој живот не ви се допаѓа да ве заповедаат и водат други. Сакајте ја својата слобода и обидете се да ја зачувате со сета своја сила. Вие сте голем индивидуалист и отфрлате сѐ колективно. Себични сте и во љубовта и сите ваши љубовни врски се краткотрајни.

Од 12 до 29 февруари, од 20 до 31 август

Бевте омилен крал и владетел во минатиот живот. Никогаш не сте сакале насилство. Сè што направивте беше тактично и нежно и успеавте да освоите многу срца. Сепак, многу често сте имале проблеми поради љубомората на вашите противници.

Денес сте многу чувствителна личност и се лутите кога некој ќе ви се меша во личните работи. Се плашите од осаменост и изолација. Недоверливи сте и многу напорни кон вашата сакана личност. Не ги покажувате вашите чувства.

Од 20 до 8 мај, од 12 до 19 август

Бевте безмилосен освојувач во минатиот живот. Мегаломанијата и желбата да се наметне вашата волја беа најкарактеристичните карактеристики во вашиот минат живот. Имавте многу противници. Бевте немилосрдни кон непријателите и оние кои ќе ви застанат на патот на вашата цел.

Во овој живот мразите авторитет и авторитетни луѓе. Настојувајте да постигнете мир и хармонија. Вашата жед за слобода е многу силна и постојано барате нови авантури. Во љубовта сте многу љубоморни, но секогаш сте подготвени да ја дадете душата на личност која ве воодушевува со љубов и чувства.

Од 9 до 27 мај, од 29 јуни до 13 јули

Бевте образована и мудра личност во минатиот живот. Добро знаевте дека славата е меч со две острици. Бевте строги кон себе - грешките не беа дозволени. Сте разбрале дека смртта не е само физички, туку и духовен настан.

Во вашиот сегашен живот, имате голема доверба во луѓето. Вие сте авторитетна личност со добра репутација. Не поднесувате површни „разговори“. Пријателството ви е свето и вие сте лојален пријател. Барате вистина, нежност и романса во љубовниот живот.

Од 11 до 31 март, од 18 до 29 октомври, од 19 до 31 декември

Бевте одличен говорник во минатиот живот. Бевте многу паметен стратег со одлични ораторски способности. Вашата слабост - вашата романтична страна и нежно срце. Љубовта ја доживеавте со душа и тело, а повеќе дадовте отколку што примивте. Не е изненадувачки што станувате одмаздољубиви откако ќе ви го скршат срцето.

Во вашиот сегашен живот, сè уште имате говорни вештини и барате уште посилна врска со другите. Не можете да поднесете злобни луѓе. Ќе дадете сè за пријателство и вашите пријатели секогаш можат да сметаат на вас. Во љубовта сте многу сомнителни и љубоморни.

Од 28 мај до 18 јуни, од 28 септември до 2 октомври

Бевте авантурист со нежно срце во минатиот живот. Смислата на животот за тебе беше откривањето непознати места. Имавте многу љубопитна личност со бујна имагинација и се обидувавте да ја задоволите вашата жед за авантура. Сакавте да научите многу странски јазици и да посетите многу неоткриени места.

Сега сте многу независна личност, со различни интереси. Сепак, се трудите да откриете нови хоризонти и не сакате да се закотвите на едно место. Во љубовта ја барате својата сродна душа.

Од 1 до 19 април, од 8 до 17 ноември

Бевте познат бунтовник во минатиот живот. Отсекогаш сте барале да го откриете мистичното. Имавте голема пророчка моќ и сигурно сте учествувале во бела магија. Бевте многу социјални.

Вашата љубов кон другите беше повеќе духовна отколку физичка. Во сегашниот живот, вие сте авторитет со критички ум. Многу ги цените чувствителните и мудрите луѓе. Вие сте одличен психолог, брзо разбирате што луѓето кријат од вас. Во љубовта давате сѐ, а истото го сакате и од партнерот.

Од 1 до 7 јануари, од 19 до 28 јуни, од 1 до 7 септември, од 18 до 26 ноември

Бевте брилијантен интелектуалец во минатиот живот. Вашите главни квалитети беа искреноста и интелигенцијата. Немавте недостиг од завидливи непријатели поради вашиот брилијантен ум. Вашите пророчки визии беа длабоко поврзани со вашата интуиција. Постојано копнеевте по нови знаења и откритија.

Во овој живот имате големо чувство за должност кон луѓето. Имате многу позитивни квалитети. Сега вашиот интелект е многу поголем и се обидувате да се истражите длабоко во душата. Вашето мото е: „Сакам да ги откријам корените на сите тајни“.

Извор: Сузана Дулчиќ, Atma.hr