Деца од 3 до 5 години на летен одмор во Сивири: „Светот на Колорес“ прави спомени кои се паметат цел живот

Уживање со другарчињата на плажа, покрај море, супер едукативни и забавни активности...

Околу 40-тина деца од трите објекти на приватната градинка „Светот на Колорес“ се на летен одмор со своите воспитувачки.

Имаат од 3 до 5 години и уживаат без своите родители, цели 5 дена на плажите во Сивири.

Игри, прошетки, пливање и секакви забавни спортови на плажа- судејќи по фотографиите тие уживаат во својот летен одмор.

*ПР објава