Девет години во брак и две деца: Запознајте го семејството на Џамбо Агушев

Македонскиот трубач со интернационална кариера, Џамбо Агушев, речиси никогаш не се појавува во јавноста со сопругата со која веќе девет години е во брак. Сопругата на Џамбо се вика Асена, таа е Турчинка која живеела во Германија. Се запознале на еден негов настап во Германија. Џамбо ја заблежал во публика, му се допаднала, и ја поканил на состанок.  

Плод на нивната љубов се ќерката Севги и синот Мерт.