Дневен хороскоп за петок: Остварување на желбите за еден знак

Овен

Ќе биде стресно на работа денес, особено ако веќе некое време сте потценети или незадоволни. Ќе ви биде тешко да ги контролирате своите емоции и не е ни чудо што ќе се појави напнатост. Дури и ако тоа не се случи, ќе почувствувате потреба да споделите со доверлива личност како се чувствувате.

Бик

Денес се чини дека е доста критично - постои ризик да се премине во крајност во емоциите и однесувањето и со тоа да се повредите себе си или на другите. Ако се чувствувате тажни или депресивни, изолирајте се и препуштете се на чувствата, но обидете се да не ги пренесувате на другите.

Близнаци

Денес, вниманието на многумина од вас ќе биде зафатено со вашето семејство или вашиот интимен живот. Може да се појават проблеми што не сте ги забележале или сте ги затвориле очите пред нив. Во ваш најдобар интерес е да не го правите тоа повеќе и да ја прифаќате реалноста. Но, не драматизирајте премногу - со текот на времето ќе се запрашате зошто сè длабоко сфативте.

Рак

Денес ќе ви биде тешко да предвидите нешто, затоа подобро да не се обидувате. Без оглед на напорите, судбината ќе го има последниот збор. Можеби сте мудри да дозволите работите да се одвиваат со свое темпо и да не ги поттикнувате понатаму.


Следна страна