Дневен хороскоп за вторник: Еден знак конечно ќе запознае интересна личност

Овен

Ќе имате дискретна помош во вид на информација или совет од страна на пријател. Како да ги броите грешките на партнерот и само чекате најмало предизвикување за да експлодирате и да кажете што ви пречи.

Бик

Интуитивно ќе чувствувате каква одлика да донесете. Во очекување сте на добри вести. Не сте разположени за средба со партнерот и го откажувате. Потребно ви е денот да го поминете сами и во мир.

Близнаци

Добивате одлични вести. Апсолутни сте убедени дека ве очекува успех. Доколку сте во врска му давате поддршка на партнерот. Имате впечаток дека е неопуштен.

Рак

Ве очекува успех. Слободните Ракови конечно ќе запознаат интересна личност. Прилично ве заинтригираа ставовите на другата страна.


Следна страна