До 20 април тешко предавство за овие 3 хороскопски знаци

Девица

И покрај фактот дека ќе биде многу профитабилен и мирен април за Девицата, тие нема да можат да избегнат предавство. Напредокот во кариерата може да ја влоши ситуацијата во личниот простор и семејниот круг.

Не е исклучено нивното најмило и најблиско лице, на кое му веруваше и му ги довери сите свои тајни, да ги изневери, да ги предаде, да ги наклевети.

Претставниците на овој знак се способни да проголтаат мала измама, случајно запоставување и да го разберат недоразбирањето. Но, тие никогаш нема да можат да простат намерно предавство.

Бик

Бикот исто така нема да имаат успех во нивниот личен живот, бидејќи нивниот партнер одамна крие тајна. До 20 април, кога ништо нема да биде проблематично, веста ќе им дојде како „од ведро небо“.

Може да им биде соопштено од туѓинец, пријател или самиот предавник. И штом ќе дознаат за предавството, веднаш ќе решат да се одмаздат!

Водолија

До 20 април, лицето што е најблизу до вашето срце, ќе ве удри неочекувано. Од почетокот на месецот, поради чудното однесување на партнерот, Водолијата ќе почне да се сомнева дека нешто не е во ред.

Нивната сакана на каков било начин ќе ги скрие доказите, ќе лаже и ќе бега од незгодни прашања. Но, вистината ќе биде откриена.