„Добар и убав мој тато, не можам да поверувам дека си замина...“: Јелена Томашевиќ со емотивна порака се опрости од својот татко

Пејачката Јелена Томашевиќ веќе неколку дена е во голема тага откако почина нејзиниот татко. Таа на социјалните мрежи со емотивна порака се опрости од нејзината најголема поддршка во животот.

- Добар и убав мој тато! Веќе неколку дена не можам да поверувамдека ова е реалнист... Дека замина... Знам дека си со ангелите, бидејќи такви добри луѓе како што си ти го заслужуваат тоа од овоземниот живот со својата племениотст и чесност! Ти благодарам што секогаш веруваше во мене, и ти благодарам за љубовта и поддршката низ целиот живот. ПОубав подарок не можев да добијам! А сега патувај во светлоста, пушти го товој преубав глас да ѕвони цела Вселена!Те сакам за секогаш мој ангел чувар!


Фото:JelenaTomasevic/Instagram