Џемпер од 4.000 денари: Зоран Заев знае да одбере

Зоран Заев денеска со новогодишната честитка на „Фејсбук“ објави и неколку семејни фотографии. Премиерот се одлучи за брендиран џемпер кој е достапен и кај нас во неколку бои, а тој се одлучи за класичната сива.

За брендирани парчиња се одлучија и неговите деца, а за кои марки станува збор прочитајте на Машки магазин