Едита направи голема промена на лицето: Пеги и бланширани веѓи во преден план (ФОТО)

Познато е дека Едита често експериментира, а можеме да ја видиме во различни изданија

Пејачката Едита Арадиновиќ реши да биде во чекор со странските ѕвезди, па ги обои и веѓите и тоа во плава боја, па на фотографиите изгледа како да ги нема. Толку многу ја промени овој детаљ на лицето што изгледа целосно непрепознатливо.

Аглите од кои се сликаше уште повеќе ја истакнаа нејзината промена, а на социјалните мрежи луѓето коментираат дека едвај ја препознаваат.

Извор: www.telegraf.rs