Ели Танасковска ја омажи ќерката: Невеста како принцеза, свадбена веселба од бајките (ФОТО)

Ели Танасковска од МРТ, една од нашите најграциозни дами од јавниот живот, која е долги години на ТВ, викендов ја омажи својата помала ќерка, Леона

Имено Леона и нејзинот избраник Стефан Јакимовски имаа прекрасна свадбена веселба, со зурли и тапани.


Леона изгледаше како вистинска принцеза во раскошниот фустан украсен со бисери, додека Стефан се одлучи за класичен смокинг.

И целиот амбиент беше како од бајките, погледнете во продолжение: