Емина Јаховиќ откри сѐ за новото момче, а најави и нов летен хит: Се враќам токму сега!

ФОТО: printscreen instagram/yaemina

Емина Јаховиќ по долго време се појави во Белград, па проговори за својот партнер од Турција со кој неодамна е во пар. Пејачката откри и што се случува со нејзината музичка кариера и дали ќе им се врати на настапите.

Емина Јаховиќ ретко доаѓа во Србија, но како што откри, планира повеќе да се посвети на музиката и песните и со стил да се врати на музичката сцена. Досега приоритет и даваше на својата козметичка линија, но сака да го промени тоа.

- Вљубена сум во моите синови. Така им кажав пред некој ден, а ако ме прашате дали има маж, мислам дека е надмината тема. Би сакала луѓето да зборуваат за мојата музика и за тоа како творам - вели пејачката.


Таа тврди дека наводите дека има партнер во Турција се невистинити, но дека е навикната на нив:

- Речиси секој месец ме поврзуваат со нов партнер во Турција, па овие прашања веќе не ме мачат. Сè уште стојам на мојот став, дека по разводот нема јавно да зборувам за мојот приватен живот и за моите партнери доколку ги имам – објасни Емина.

Таа го најавува своето големо враќање на сцената.

- Се враќам на музиката токму сега. Посветував повеќе внимание на мојата козметика и работев многу на тоа и поради тоа музиката некако беше во втор план. Сакав да се вратам на мојата музика и на моите обожаватели. Подготвив прекрасна клупска песна за лето и мислам дека ќе биде убав летен хит.