(ФОТО) Цеца ужива во машко друштво на Кипар, а вечер треба да биде во Прилеп

Како најголема ѕвезда во програмата на „Пивофест“ во Прилеп, е најавена српската фолкерка Цеца, која треба да настапи вечерва.

Очигледно пејачката ќе долета директно од Кипар, каде пред само 16 часа уживаше во непознато машко друштво.