(ФОТО) Единствено парче кое треба да го имате оваа зима: Удобно, модерно, неопходно!

Со доаѓањето на студеното време повторно тргнуваме во потрага за топли парчиња и пребаруваме низ гардеробата, за да пронајдеме нешто од минатите години што и сега може да се носи. Ако го сочувавте капутот, кој пред неколку години беше апсолутен хит, браво за вас – омилениот „Teddy“ капут се врати во мода!