(Фото галерија) „Најлошите“ фустани на Канскиот филмски фестивал 2018: Скоро голи!

Можеби изгледа лесно да се покажете на црвениот тепих и да покажете малку кожа, но ако немате стил, секоја задача е тешка. Особено непријатно е кога ќе се појавите на црвениот тепих на еден од најпознатите гламурозни настани во светот во ужасен фустан.

Оваа година овие фустсни беа „најлоши“ на Канскиот филмски фестивал.