(Фото) Хелен Милер и на 72 години носи тесни фармерки и расошни фустани!

Хелен Мирен е дел од најмоќната војска од филмскиот свет, која овие денови владее во Кан.

Веќе една недела светот на шоу-бизнисот е концентриран во Кан - каде се случува 71-виот филмски фестивал, еден од најпознатите во светот, каде фокусот не е само на филмовите, туку и на мода и убавина, и, се разбира, озборувања и, особено, некои љубовни драми.. .

Хелен Мирен, 72-годишна британска театарска, филмска и телевизиска актерка, пристигна во Кан.

Уште еднаш потврди дека е вистинка модна икона, и дека годините за нејзе се само бројка, со својот модерен и младешки изглед.

Не изгледаше ништо помалку гламурозно ни на црвениот тепих...