(ФОТО) Има 65, а го носи најкраткото здолниште како тинејџерка: Жената на која ѝ завидува светот

Поранешната манекенка Кристи Бринкли отсекогаш била популарна во јавноста - во младоста по нејзината харизма, по насмевката, совршеното тело и убавината.

Иако има 65 години, таа е се уште претпознатлива по овие работи.

Поради здравиот начин на живот и исхрана, за која вели дека е нејзината тајна за убавината, Кристи уште може го носи најкраткото здолниште, а да изгледа подобро од нејзините дупло помлади колешки!

Според неа најважно е добро да се наспиете, здраво да се храните и секогаш да бидете позитивни.

Кристи е мајка на три деца, за кои вели дека се фонтана на нејзината младост. Најмалата ќерка која има 20 години. Сејлор Ли, е иста како својата мајка.