(ФОТО) Ирена Спировска со дечкото на Виенски бал

Водителката и маркетинг директор на Алфа Тв, Ирена Спировска, со својот партнер дојде сношти на традиционалниот Виенски бал во Скопје.

Елегантна како и секогаш, Ирена го привлече вниманието на присутните на балот. Таа неодамна за Женски магазин изјави дека не го крие партнерот, но во јавноста никогаш до сега не зборувала за својот приватен живот.  

Ирена, сношти на балот во друштво на партнерот и на пријателка 

„ Ова не е ништо ново. Во врска сум, што е сосема нормално. Да сакав да го сокријам својот партнер, немаше да се појавам на јавно место со него. Никогаш не сум зборувала за својот приватен живот, затоа и се вика приватен“, изјави Ирена за Женски магазин.

„Верувам дека секој од нас има своја идеална половина која ќе сретне порано или подоцна во животот“, ни рече Ирена во октомври во 2017 година.  (М.Џ.)

Фото: Вангел Тануровски