(ФОТО) Каролина Гочева во совршената есенска комбинација во боја на ќерамида

Македонското девојче Каролина Гочева ја има хит комбинацијата за оваа есен. Нејзината соработка со брендот „Манго“ продолжува, а за ваквиот одличен изглед на пејачката се заслужни Алмир Мили, Васе Доковски и Јасмина Костиќ - Студио „Арт”.

Елегантен костим во ефектна портокалова боја, искомбиниран со мантилот, чантата и обувките во боја на ќерамида- полн погодок!

Фото: Ани и Дими