(ФОТО) Ќе се зачудите: 9 трендови кои излегуваат од мода

Следните 9 трендови во 2020-та година ќе паднат во заборав, за среќа на многу луѓе!

1. Масивни венчиња и шноли за коса

2. Бициклистички хеланки

3. Мрежести торби

4. Чанти околу половина

5. Познатите „Ugg“ чизмички

6. Грди патики

7. Тесни фармерки

8. Масивни чизми за снег

9. Капути со крзно околу вратот и џебовите