(ФОТО) Најголема модна грешка за 2020 година: Ким и Кајне и грдите папучи

Познати по тоа што секогаш добиваат огромно медиумско внимание, Ким Кардашијан и Кајне Вест и овојпат најдоа начин да се најдат во сите светски медиуми.

Станува збор за нивните специјално дизајнираните папучи, кои сите веднаш ги сместија во категоријата „грди“.

Фото: Инстаграм

Голема фама за крена на социјалните мрежи, луѓето ги споредуваат со најразлични работи и им се потсмеваат.

Фото: Твитер

Иако чинат 65 долари, ни на модните критичари не им се допаднаа, па ги сметаат за најголема модна грешка во 2020 година.