(Фото) Ова е вториот фустан на Пријанка Чопра за вечерната забава на свадбата!

Пријанка Чопра е многу добра пријателка со Меган Маркл.

Еве како изгледаше на венчавката.

Имено за вечерната забава сите имаа нов стајлин, а Пријанка се појави во блескава тоалета што ги засени сите.