(ФОТО) Ова не смееше да си го дозволи: Хајди Клум е вистинска модна катастрофа

Хајди Клум се појави во стајлинг кој предизвика лавина коментари.

Таа се обиде да го следи најголемиот тренд во моментов, но единствено успеа да покаже како не треба да се облечете. Кројот на фустанот ни малку не е за нејзината физура, а комбинирањето на анимал принот е многу тешко, па затоа треба многу да се внимава да не се направи ваква модна грешка.

Сребреното ременче, како ни аксесоарот воопшто не придонесоа за подобрување на целокупниот изглед.

Многумина коментираа дека е цел живот во модната индустрија, и дека досега требало да ги научи правилата на добар изглед.