(ФОТО) По терк на светските ѕвезди: Антониа Гиговска со тренди изглед

Светски познатите ѕвезди често експериментираат кога е во прашање шминката. Често знаат да изненадат со специфична боја на кармин, која за кратко станува тренд помеѓу младите.

Но, освен светските ѕвезди, често со својот изглед знаат да изненадат и нашите, македонски ѕвезди. Една од нив е младата пејачка Антониа Гиговска, која ќе видите како изгледа на Хаштаг.мк