(ФОТО) Подготвени за „најлудата ноќ“ во годината: Црвена боја за доминација

Во продавниците на „Bonatti“ владее новогодишна еуфорија, дел од производите се на попуст до -30%!

Новата година со себе носи нови животни предизвици. Треба да ја дочекаме со раширени раце, голема насмевка, безброј желби и модерни парчиња во кои се чувствуваме свои. Затоа Женски Магазин предлага совршена долна облека за нашите жени и девојки да бидат подготвени за „најлудата ноќ“ во годината.

Како синоним за празничната атмосфера, нема двоумење дека црвената боја означува сензуалност. Кога жените носат облека во црвена боја, сигнализираат доминација во однос спротивниот пол, што ги прави уште попривлечни во очите на мажите.

Црвена боја која буди најубави емоции, па затоа и доминира во „Bonatti“ новогодишната колекција.