(ФОТО) Поим за елеганција во движење: Единствената- принцезата Дајана

Принцезата Дајана беше и остана поим за елеганција

Колку таа била влијателна во светот на модата, потврдува фактот дека веднаш откако ќе облечеше некое ново парче, жените ширум светот буквално „полудуваа“ по тоа парче облека.