(ФОТО) Претседателите во тон, партнерките сосема различни

Македонскиот претседател Стево Пендаровски придружуван од сопругата Елизабета Ѓоргиевска е во официјална посета на Република Словенија. Пендаровски и словенечкиот претседател Борут Пахор се одлучија за проверена варијанта - тегет одела со многу слични вратоврски. Затоа, пак, нивните сопруги изгледаа сосема различно.

Нашата прва дама за оваа пригода одбра елегантен нежен фустан со необичен крој, а Тања Печар се одлучи за многу покласично издание.

Фото: Фејсбук-профил на Стево Пендаровски