(ФОТО) Топ 10 најлоши модни трендови на деценијата

На крајот на деценијата и почетокот на следната, гледаме наназад да го прославиме крајот на некои од најлошите модни трендови што се појавија во последните 10 години.


Патики на полу-платформа или платформа


Панталони - шалвари


Продолжувања на косата со пердуви и аксесоари


Искинати фармерки. Тие исчезнуваат и излегуваат од модните трендови, така што можеме да ги очекуваме повторно


Кратка блуза над папокот


Недефиниран изглед - Несреден стил


Маици со натпис што имитираат познати брендови


Висечки обетки на едното уво


Шатирање на коса во боите на виножитото


Транспарентни чевли