(ФОТО) Тренди маникир во кралско сина боја

Идеи за маникир за новогодишната ноќ

Сината е прекрасна боја. Тоа е и неутрална, одговара на многу други бои и стилови, но е и извонредна. Аристократијата и елеганцијата потекнуваа од длабоката сина боја. Затоа, можете успешно да го вклучите во вашиот маникир, како дел од целокупната визија.

Оваа боја ќе биде бојата на 2020 година, кралско сината боја.Еве неколку одлични идеи за маникир: