(ФОТО) Викторија Лоба го освои Дубаи: Стилска убавица во топ комбинации

Пејачката Викторија Лоба овие неколку дена ужива во убавините на Дубаи, а убавите мигови ги споделува на своите социјални мрежи.


Воодушевена од градот, Лоба изгледа како вистинска стилска убавица во топ комбинации во кои преовладуваат нежни и светли бои.

View this post on Instagram

A post shared by ᐯIᑕTOᖇIᗩ ᒪOᗷᗩ  (@victorialoba)