(ФОТО) Вистински спас: Најтоплите и најмодерни чизми оваа сезона

Кога врне снег и станува многу студено, удобноста станува приоритет. Чизмите што ќе нѝ ги стоплат нозете се задолжителни, a ако и изгледаат убаво тоа е полн подогок.

Модели на обувки како што се моторџиските чизми или мартинките се во тренд оваа сезона.

Ако сакате да ги исполните сите модни критериуми, мора да имате барем еден пар во вашиот плакар за чевли. Ниту познатите дами не се спротивставија на овој тренд, така што можеме да ги видиме во вакви чизми во разни прилики.

Што се однесува до овој модел, дозволено е да се комбинира со спортски стил, но и со празнични фустани и здолништа и изгледа феноменално. Она што е најважно е дека тие се пријатни и дека сигурно нема да ви биде ладно во нив.

Црната боја е најсигурен избор, бидејќи ќе може да ги носите цела сзона, а актуелни се и моделите во јаки бои.