(ФОТО) ЗА ПОГОЛЕМ ВОЛУМЕН: Топ фризури за коса со средна должина

Средната должина на коса е најблагодарна кога се работи за стилизирање..

Може да направите голем број фризури, локните подогло ви стојат, и лесно може да ја врзете во опавче.

Меѓутоа, ако вашата коса истовремено е и многу тенка, сигурно сте посакале да најдете начин визуелно да ја направите поубава и побујна.

Пронајдовме неколку фризури кои во тоа ќе ви помогнат, а во продолжение поголеднете кои се тие.