(ФОТО) Жељко Самарџиќ е горд дедо: Внучето на дедо е прваче!

Балканската музичка ѕвезда Жељко Самарџиќ. Пејачот речиси 40 години е во брак со сопругата Маја со која има 3 ќерки. 

Неговата ќерка Даниела во 2011-та година на свет донесе девојче кое го носи името Нина. Жељко покрај неа има уште два внуци, Лука и Алекс.

Оваа учебна година, Нина тргнува во прво одделение, па семејството на чело со гордиот дедо Жељко заедно ја испратија во оваа нова авантура.