(ГАЛЕРИЈА) Најубави идеи за новогодишен маникир: Што посјајно, тоа подобро

Дојде оној период од годината кога се околу нас е во знакот на светилки и интересни декорации. Во оваа празнична еуфорија, многу е важно да не заборавите на деталите на вашите нокти.

Ние ви предлагаме интересен празничен маникир, па затоа инспирирајте се од нашата галерија.