Го откри љубовниот статус пред камерите: Новата љубов на Цеца Ражнатовиќ повеќе не е тајна, тој е спортист

Откриен љубовниот статус на Цеца Ражнатовиќ

Камерите на ТВ „Блиц“ ја следеа Цеца за време на нејзиниот престој во Италија и снимија многу интересни моменти од нејзиниот живот. Таа во друштво на нејзината сестра Лидија Оцокољиќ, водителот Љубомир Тозев и нејзиниот фризер Стеван Радивојевиќ, пријатно поминаа во Венеција, каде имаше концерт.

За време на патувањето не беше избегната ниту темата за љубовниот живот на Цеца.

- Ајде, да направиме следна емисија за да ти избереме момче. Како што доаѓаат, се пријавуваат, ние сме стручното жири... - вели Стеван.

- Зошто не знам сама да си изберам момче?! – праша Цеца.

- Ако седнеме во жири и  дојдат, единствениот проблем е што нам сите би ни биле одвратни - вели фризерот.

- Нема да ја дадам својата слобода за ништо... - изјави Цеца Ражнатовиќ на ова.

Жељко ќе биде успешен спортист како неговиот татко

Толку сме сигурни дека покрај малиот Жељко, кој одамна го освои срцето на баба си и кој сѐ повеќе се приклонува кон професијата на неговиот татко, сега повторно нејзиното срце го освојува и малиот Крстан.

Цеца е среќна, исполнета, а потребата за маж, како што и самата наведува, одамна ја нема...

Извор: svet-scandal.rs