Хит боја во која сите изгледаме свежо и младолико!

Тоа е боја на природата и освежувањето, добро расположение и совршено се залага за сите жени! Се разбира, тоа е - зелената!

По објавувањето минатата година како боја на годината, нејзината популарност не исчезнува. Навистина, би рекле дека е уште попосакувана- затоа што сега доаѓаат уште поинтензивни нијанси: од живописни тонови до нежни пастелни нане и луксузни смарагди.

Едноставно мора да ја имате во вашиот гардеробер!