Хороскопски знаци кои имаат страстна љубов со Водолија

Водолија и Лав

Лавот секогаш е опкружен со светлина, а Водолијата сака сè што сјае. Во една врска, двата лика сакаат да се покажат во најдобро светло за да другиот не може да ги засени.

Тие можат да ги продлабочат своите врски ако можат да се поддржат еден со друг. Иако можат да најдат разбирање едни со други, обично кога се разделуваат, тие сфаќаат колку малку знаеле за сопругата и можеби немале доверба.

Нивниот сексуален живот е неверојатно искуство за двајцата. Тие би биле среќни да ја проучуваат нивната сексуалност, постапувајќи со голема доверба.


Претходна страна  Следна страна