(ИЛУСТРАЦИИ) Како изгледа љубовта кога никој не гледа

Љубовта е во малите работи, а уметничка од Лос Анџелес, Аманда Олеандер, ги забележа таквите моменти во нејзините илустрации.

Таа нашла инспирација во нејзините врски и во односите на луѓето блиски до неа. Аманда совршено прикажа како изгледа љубовта додека никој не гледа. А во повеќето од нејзини цртежи е рикажано нејзиното момче.

Погледнете:

извор: instagram.com/amandaoleander/